VAD VILL VI GÖRA I LONDON?

Har precis käkat lite fisk och potatis (hemlagat) så det var gott!
Ätit lite mörk choklad också, lite gott måste man få unna sig =)

haha men det är inte det denna blogg är till för, utan till att informera er om vårt Londonprojekt!

Idag i skolan så gick vi igenom vår ekonomiplan, det kommer bli rätt så dyrt med tanke på att vi vill göra rätt mycket. Så vi behöver lite bidrag från skolan! Våra flygbiljetter är redan bokade så vi är redan på god väg. Nu behöver vi boka boende och köpa resekort som vi ska använda i London, men det kommer nog lösa sig snart!
Vi säljer polkagrisar så att vi dfår in lite extra pengar.. Alltid bra så att man slipper lägga ut allt själv.

Ajuuuste, vad vill/ska vi göra i London?
Vi vi göra lite allt möjligt, besöka caféer, platser, kolla shoppingen osv..
Så vi ska kolla lite sånt och informera er om intressanta grejer man kan göra som ungdom i London. OCH inte bara vilka byggnader man kan titta på (dock är det också intressant) så det är klart att vi kommer ta bilder på fina byggnader!

Det ska bli kul att prata engelska och komma iväg från Sverige, och det som gör det lite extra kul och spännande är att vi är ett så härligt gäng! Vi jobbar väldigt bra tillsammans, ingen blir utanför och ingen gör för mycket av något så det ska bli kul och spendera 4 dygn tillsammans och se vad det blir för slutresultat av det hela..


Som sagt vi kommer uppdatera här så ofta vi kan och så fort vi bokar boende eller köper resekort så ska ni få veta det ;) don't worry!


Så länge kan ni väl bara föreställa er hur gött vi kommer ha det, och jag som redan har varit i London tidigare när jag var yngre med min familj, kan slänga upp några härliga bilder från när jag var där.
(Det var tråkigt väder då tyvärr) Men det kommer det nog vara när vi med åker, snö förmodar jag eftersom vi åker 23 januari.
BUT WHO CARES????? :)


LONDON 2005Hörs snart igen! /Ivana

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0