Dag 3 i London

Hejsan, det här är Jessica som skriver. Som ni märker kan ni följa dagarna som vi var i London här i bloggen, och nu är vi inne på dag 3. Det här gjorde vi..

Dagen började med att vi först åt frukost på hotellet, som Linda redan har beskrivit så var frukosten inte direkt delikat men det fick duga helt enkelt. Efter frukosten så gjorde vi alla tjejer oss igorning, och ja.. det tog ett tag. Är man 6 tjejer som delar på ett litet rum och en enda spegel, ja då tar det lite tid. Men vid det här taget hade vi vant oss. När vi var klara gick vi raka vägen ner till Starbucks som låg precis nedanför vårat hotell. Det var tänkt att vi denna dag skulle gå en liten fotorunda men det var inget vidare väder så vi tog tunnelbanan till Bond Street och bytte linje till Picadilly cricus. (klicka på bilderna)

Efter att vi gått och kikat i olika butiker och fotat lite spontana bilder på gatan, så åkte vi tillbaka till Oxford street och besökte Primark ännu en gång, och åt på Pizza hut. Det var riktigt gott och av mig får restuarangen 5 av 5 toasters!

Tyvärr har jag inga bilder från kvällens aktivitet. Men vi fortsätter att uppdatera, hoppas att ni läsare gillar det ni kan finna i denna blogg. Kom gärna med synpunkter och var absolut inte rädda för att kommentera.

Kram /Jessica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0