Dag 4. -Våran sista "riktiga dag"

Och då var det dags att berätta om dag fyra i London. Detta vad våran sista "riktiga dag" då den femte spenderades på flygplan, flygplatsen och olika bussar. Denna dag hade vi mycket planerat och självklart försov vi oss denna dag och låg och myste enda fram till klockan elva. De andra dagarna hade vi gått upp vid 8-tiden, vilket självklart ledde till att vi blev en aning stressade av att se på klockan när vi vaknade. Men detta löste vi, trots att 6 tjejer skulle duscha, fixa håret och sminka sig på kort tid.

Dagen började i alla fall på Pizza Hut för mig, Nathalie, Jessica och Linda. Ett härlig ställe att börja dagen med. Pizzabuffé till frukost är inte varje dag! De andra två, Ivana och Tanya åt på en Thai-resturang i närheten och de var väldigt nöjda med det.

Efter detta tog vi tunnelbanan till Westminster där ännu mer sightseeing väntades. Egentligen är det väll Sightseeing hela tiden när man rör sig omkring i London, men nu skulle vi besöka Big Ben, Themsen och London Eye så detta kändes lite speciellt! Och eftersom vi trots våra motgångar under resan hade tur så sken solen över oss denna dag :) Så vi passade på att ta många fina foton på både oss själva och alla fina byggnader osv runt omkring. Det känns ju nästan som ett måste att ha sett Big Ben när man varit i London.. Hehe

Efter detta tog vi tunnelbanan till Oxford Street för lite sista minuten shopping och att få vara på denna häftiga gata en sista gång innan hemfärden. Efter detta åkte vi tillbaka till rummet för att fräscha till oss för att sedan åka mot Earls Court och möta upp min Pappa som var på affärsresa i London just denna dag. Vad vi gjorde efter detta låter jag någon annan berätta ;)

 

 

xx / Emily

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0