Våran sista kväll i London

Eftersom ingen tar tag i att berätta om våran sista kväll i London fortsätter jag att skriva om dag fyra. Den är faktiskt värd att berätta om. Och vi döljer ju inget för er, så varför inte berätta? Jag avslutade mitt senaste inlägg med att vi mötte vi upp min Pappa i Earls Court och det är här jag ska börja berätta om vad vi gjorde därosv :)

Min Pappa var som sagt på jobbresa i London under våran sista dag. Han bjöd med oss på en Spel-Mässa(http://www.ige-exhibition.com/104/1300/index.php?) där olika spelmaskiner demonstrerades och olika företag berättade om deras koncept. Detta var en häftig upplevelse då ingen av oss tidigare har insett hur stor Spel-industrin verkligen är och hur många olika typer av spel det finns. Och med spel menar jag Casinon, Poker, Bingo osv. Vi plockade på oss en hel del gratis saker så som nyckelringar och godis vilket kom till använding under hemfärden och även här hemma. Gratis är Gott!

Efter detta tog vi tunnelbanan till Green Park för att äta finmiddag. Min pappa var så otroligt snäll att bjuda alla oss sex tjejer på Tre Rätters middag på Hard Rock Café. Detta blev inte bara en trevlig kväll med tjejerna utan även en liten släktmiddag för mig då i stort sett hela min engelska släkt mötte upp oss för middag. Stämningen var på topp och hela atmosfären var mysig. De spelade bra musik från deras egna musik Tv-kanal och hade en mängd olika artiklar från kändisar, så som gitarrer, trummor och kläder. Dock rekomenderar jag att inte komma dit utan att ha bokat bord. Folk fick vänta i baren över en timme för att få ett bord där inne, och under den tiden kan man ju hitta på något roligare än att bara "hänga".

När vi ätit klart tog vi en sväng förbi Hard Rock Café Store och jag, Linda och Jessica köpte oss en varsin "Hard Rock Café T-shirt". När vi var klara där tog vi tunnelbanan tillbaka till vårat hotell för att visa min Pappa hur vi bodde. Och han blev helt klart överraskad över hur vi överlevde sex tjejer i ett så litet rum!

Denna kväll slutades med packning och någon timmas sovstund för att sedan ta taxi till Bussen vid Liverpool Street klockan 3 engelsk tid. 06.05 lyfte vårat plan hem till Sverige och vid elva-tiden svensk tid var vi framme på älskade Hagagymnasiet :)


Inne på Spel-Mässan som förövrigt var ENORM!


Kollade läget på min pappas hotell-rum som faktiskt var lika stort som
vårat. - Och han bodde ensam.


Jag och min Pappa. (Tack igen för allt, det var verkligen ursnällt! ♥)


Alla tjejer på Hard Rock :)

Och som ni kanske förstår var det Emily som skrev detta inlägg.
Have a nice night! And stay tuned for more hot London-tips ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0