Vår andra dag i London

Efter vår första kväll i London, vaknade vi runt 8.00 och gick till frukosten (som ingick i priset). Frukosten var helt okej, dock var den absolut inte som hemma, men det hade vi inte räknat med heller. Den bestod av flingor, mjölk, rostad macka med sylt, juice och så kaffe & te. Kaffet var ingen höjdare, då man var tvungen att ta varmt vatten och blanda det med kaffepulver. så det skippade vi.

När vi fått i oss lite frukost gick vi till rummet och gjrode iordning oss. Sedan gick vi bort till Starbucks och köpte en kaffe. Där finns det mycket att välja på om man gillar kaffe! men det finns även en massa annat gott man kan köpa. Efter det tog vi tunnelbanan till Oxford Street och gick till klädaffären Primark (som vi har skrivit om i tidigare inlägg) och det är ett ställe som vi varmt kan rekommendera! Där finns kläder för alla smaker och priserna passade oss perfekt som skulle leva på en låg budget. Vi gjorde en massa fynd där och spenderade mycket tid i denna butik. Måste också säga att deras kassa system var väldigt smart upplagt med tanke på hur mycket folk det var. Det gick fort att betala och behövde inte stå i kö allt för länge.Men vi besökte inte bara Primark, utan vi gick också till Topshop där det fanns många fina kläder, men priserna där låg lite högre. Vi ångrade oss lite att vi gick till Primark först, för då blev vi lite bortskämda med priserna. Men vi hittade en del kläder på Topshop ändå.
Vi besökte även H&M och där tyckte vi att det kändes som att gå in i en H&M-butik hemma i Sverige, det såg likadant ut, priserna var nästan likadana och många utav kläderna var likadana. Dock så var vi bara inne i en utav H&M butikerna i London, så jag tror säkert att det finns större butiker med lite annorlunda kläder än hemma!
Vi hann även med en sväng in på Zara där det ungefär var som på Topshop, det fanns fina kläder men som var lite dyrare.

Vi åt lunch på en restaurang som hette Spaghettihouse som var italienskt, där tyckte vi maten var god. Hälften av oss åt pizza och resten åt pasta. Tror alla var nöjda med maten och personalen var trevliga.


Efter vår första shopping dag var vi trötta och tog tunnelbanan "hem" igen. och där avslutar jag detta inlägg och låter någon annan fortsätta att berätta om vår andra kväll i London...

XX

/ Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0