West End

Gott Nytt År våra trogna bloggläsare! Hoppas ni haft ett lika bra Nyårsfirande som oss GIL-tjejer och att ni ser fram emot detta år lika mycket som vi gör! :)

Årets första inlägg handlar om Musikaler. Ni vet de stora showerna, med häftiga kläder, underhållande handling och en himla massa fina sångröster? Något som vi i Sverige inte får stöta på i lika stor utsträckning som London erbjuder.

Om man vill se en musikal ska man besöka "West End". Det ligger väster om själva city eller kärnan av London om man hellre vill kalla det det. På senare dagar har man ansett att West End till och med är stadens mest centrala område. - Antagligen för att det finns så pass mycket att göra här. I detta område finns det en mängd underhållning i olika typer, men är som sagt mest känt för alla teatrar och musikaler som finns här.

Några musikaler som spelas just nu är bla; Mamma Mia, We will Rock you, Grease, Hairspray, Lion King, Chicago och Dirty Dancing. Själv har jag sett Grease, Lejon Kungen, Romeo och Julia och flera andra. De är alla väldigt fascinerande och värda att se!

För mer information eller om man skulle vilja kolla på biljettpriser,
http://www.londontheatre.co.uk/londontheatre/whatson/musicals.htm

 

Ha det så bra! Emmy


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0