London shoppingguide

Skrivet av: Jessica

Hejsan, jag tänkte skriva lite kort om Londons shoppingutbud i detta inlägg. Dem flesta kanske redan vet att Londons shopping konkurrerar med både Paris och New York. Utbudet är verkligen enormt och samtidigt som restauranger, caféer och barer är strategiskt utplacerade för att man lätt ska kunna fylla på energin under sin shoppingupplevelse. Här kan man finna snygga kläder till alla möjliga priser..

Knightsbridge är hemmaplan för brittisk Haute Couture och det är hit man ska gå om man är en trendkänslig shoppare. Här kan man tillexempel finna välkända Harrods och Harvey Nichols.

Bond Street kan man finna alla stora designers som Chanel, Jimmy Choo, Miu Miu etc. Exklustivt med andra ord!

Covent Garden är ett otroligt trendigt område för shopping. Längs med gatan kan man finna mysiga caféer och restauranger blandat med affärer som erbjuder det mesta. Liveuppträdanden under shoppingen kan man ofta räkna med.

Oxford Street är den mest besökta gatan med flest butiker på sin yta. Här ligger bland annat Primark, Selfridge, Nike Town och världens största Topshop. Vi själva shoppade en hel del när vi besökte Oxford Street. Inne på Primark var det näst intill hysteriskt, det var folk överallt. Men billigt var det, så den affären vill vi absolut tipsa om.

Regent Street erbjuder allt möjligt från Abercrombie and Fitch till Karen Millen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0