Utkast: Mars 19, 2010

Oxygen.

Syftet var egentligen att vi skulle besöka klubben Tiger Tiger som vi vid ett tidigare tillfälle faktiskt har skrivit om, men så blev inte fallet. Istället för en fleratimmars kö och en massa krångel med VIP listan begav vi oss istället till en RnB klubb som heter Oxygen, som en kille hade tipsat oss om. Han gav oss vägledning och gjorde dessutom så att vi fick biljetterna 5 pund billigare och gratis drinkar ifrån baren, kan det bli bättre? Dessutom spelades hip hop och RnB hela kvällen.

 Människorna på klubben var väldigt sociala och lätta att prata med, alla dansade med alla till skillnad ifrån Klubb Aura där alla var så himla fina och grupperade hela tiden. Men jag måste ändå konstatera att vi hade väldigt kul på klubb Aura och att det var en upplevelse som vi nog aldrig kommer att glömma.

Det som vi tyckte var mindre bra med Oxygen var att garderoben inte var öppen på vardagar, eftersom det inte brukar vara så mycket folk då. Men just den kvällen var det full smockat.  
Vi fick gå och släpa på våra jackor.
 Men det gjorde egentligen inte så mycket eftersom vi alla bara hade på oss tunna skinnjackor, ja vad ska man säga? Vi hade tur med vädret helt enkelt.
Jag säger bara en sak, klubben är verkligen värd att besöka. Ni kan ju bara fråga Nathalie som lyckades hitta sin kärlek i första ögonkastet, nämligen Ron ifrån Harry potter, mm vilken pudding!


Jessica,Nathalie,Emmy,Linda vid strippstången.
Go hard or go home!


Nathalie 


Jag och Ivana på hotellet med
de spanska herrarna.
Laddade inför klubb Oxygen.


Jag och Ivana med de spanska
skönheterna igen.
Vi köör bara!!


Jessica slingrar sig förbi alla tazas
på Oxygen.
Save yourself!


Skrivet av : Tanya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0