HÄRMISAR

Tja tja bloggen.

Minns ni när man var liten och blev arg när någon köpte likadana jeans som en själv, eller den där snygga lila tröjan man älskade.. Man blev sur för att man inte längre var ensam om att ha just det plagget, eller just den där mobilen.

När man växte upp började man tänka annorlunda: De människor som härmar mig, antigen genom klädstil eller sätt att vara på ser helt enkelt upp till en - är avundsjuka helt enkelt. Man började alltså känna sig som jaa - en förebild helt enkelt och brydde sig inte längre.

Som ni vet så ska vi - 6 grymma tjejer dra iväg till London snart.

Gossip girl har tagit reda på att några andra tjejer - som skulle cykla runt på Öland.. ("Guuu va kul!") Blir nästan avis.. NOT!! Tyckte att det verkade roligare att flyga till London och se något nytt istället för att vara kvar i Sverige. Problemet är att de bytte projekt, vilket inte är tillåtet men det påverkar inte oss så mycket. GIL är stolta över att ni har inspirerats av våra tankar och idéer vilket har resulterat till att ni vill göra ungefär samma sak i som oss i London.
OCH inte nog med det - ni ska åka ungefär samma tidpunkt som oss.
OCH det är inte slut än - Det stället vi skulle övernatta på JUST det stället ringde ni och boka upp, lite snällt så där just den tidpunkten då vi ska till London, då är vårt boende uppbokat av härmisgruppen!

hehe.. Aeee, känner att det inte hade varit några problem om ni endast hade gjort ett kopiaprojekt utan att sno vårat boende.. Men nej, icke icke av alla ställen ska ni ta det ni hörde att vi skulle bo på.

Tycker att det är kul och okej att göra saker som andra - för vi alla vet att folk tycker om att göra det, speciellt dem som inte får igång fantasin på egen hand. Dock är det mindre ok att förstöra för andra, ställa till med hinder i onödan för oss!

Vi får väl se om rektorn accepterar er projektändring, blir kul för er om han gör det.
Dock tänker GIL inte fälla några tårar utan vi känner oss som er stora inspirationskälla och med tanke på att vi är så insatta i vårt projekt och arbetar så bra tillsammans så har vi massvis med olika boenden som vi väljer bland.
INGEN SKA FÅ FÖRSTÖRA FÖR OSS INTE! ;)


nu är dags och fixa med andra läxor.
fast denna gång tänker vi inte säga vad vi skriver om, ni kanske gör ett likadant arbete annars.. ;)


xoxo // GIL

Kommentarer
Postat av: projekt London

Hej GIL!

Visst ska det bli roligt att åka till London,det tycker vi iallafall. Som ni säkert vet vid denna tidpunkt så har vi inte bokat boende i London ännu. Så tycker att det är lite orättvist av er att beskylla oss för något som inte är sant. När det kommer till datumet av resan så bokade vi det innan er. Angående era idéer så har inte vi samma eftersom vårt mål är att vår resa ska bli så billig som möjligt vilket inte ni har skrivit om GIL-bloggen.Dessutom om vårt projekt inte vore godkänt så skulle vi inte boka flygbiljetter för 5 personer till London, snacka om att slänga pengarna i sjön och bortkastat arbete.

Så vi ber er vänligt att ta bort detta inlägg eller att ni ber om ursäkt på er blogg för att beskylla oss för något som inte är sant.MVH

projekt London

2009-10-28 @ 17:48:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0