Victorias secret

Hallå där, god jul kanske man ska säga. Det är förövrigt Jessica som skriver, jag satt faktiskt och funderade lite på vilka butiker i London som är mest tilldragande. Jag kom direkt att tänka på Victoria Secret, ni vet den där butikskedjan som säljer fina och dyra underkläder? Jag skulle vilja besöka en utav deras butiker, för jag har nämnligen hört att det ligger en i London. Det jag associerar till när jag tänker på Victoria Secret är deras pampiga modevisningar, massa paljetter, stora vingar och massor av glitter. Jag har även hört att de säljer en BH för över flera miljoner kronor. Helt sjukt om ni frågar mig. Så det skulle vara kul att kika in i en utav deras butiker..


Koko London

Igår så pratade jag med min vän Lovisa, som nyligen varit i London. Hon älskade stället, det gjorde även min vän Emma som också var där för någon månad sen. Lovisa berättade om en klubb som heter "Koko" och ligger i Camden, så jag kollade upp lite om klubben.

De har en egen hemsida

Lovisa berättade att det är en teater som blivit ombyggd och har tre våningar. Hon sa att det var jätte häftigt att stå på en våning och kolla ner på dansgolvet som oftast är fullt av folk. Hon sa att det kostade ungefär 80 svenska kronor att gå in där. Något speciellt som händer då vi är i London är detta:


Det skulle de vara kul att gå på! Verkar vara en grym klubb, dit vill jag verkligen!

Ställe ligger:
1a Camden High Street
London, NW1 7JE, United Kingdom
0870 432 5527


God jul! /Nathalie

Merry Christmas!

GIL vill önska alla läsare en riktigt God Jul!

 


Smart att kolla innan resan!

Något som kan vara bra innan man reser utomlands är att kolla Valutakursen. Oavsett om du åker till landet för att shoppa eller bara va kan det kännas skönt att redan innan kollat hur mycket den svenska kronan är värd emot t.ex pundet. Och det är som ni flesta redan vet just pund (£) som finns i London, England.

En bra hemsida som snabbt och
enkelt tar fram Valutakursen:
http://www.valuta.se/

/Emmy


Madame Tussauds

Madame Tussauds kanske låter som ett tråkigt ställe för en massa tanter och gubbar. Där de kanske spelar schack och dricker engelskt Té. Men så är inte fallet. Madame Tussauds är ett slags museum som ligger i närheten av Regents Park i Nordvästra London. För att lättast ta sig dit skulle jag personligen ta tunnelbanan till Baker Street och sedan gå en bit till själva byggnaden.

Om man inte skulle kalla detta för ett museum skulle den rätta beskrivningen för det vara ett vaxkabinett. Här kan man se alla möjliga kända personer i vaxformat. Många av dem ser så pass verkliga ut att man kan tro att det är de riktiga personerna som står framför en. Detta kan alltså vara den enda chans du kan få om du vill stå bredvid din stora idol -eller i alla fall en kopia ;-)

Om du vill mingla bland stjärnorna en hel dag kan du köpa en heldags biljett.
Detta är cirka priset, beroende på om du köper dem vid dörr eller över internet:
Vuxen: £25.00
Barn  : £21.00
Familj: £87.00 
Läs mer på: http://www.madametussauds.com/

/Emmy


Nightclub - STORM

Jag kan inte så mycket om vilka nattklubbar som är bra i London, vilka som har den bästa musiken, det bästa folket osv. Dock kan jag alltid informera om de ställen jag har kollat upp lite grann, som verkar vara rätt bra.Storm nightclub in London:


Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday
(10.30 pm-3 am)
R&B, Garage, House and Club Classics

Friday (10 pm-5 am!)
Sexy R&B and Funky House with DJs Lady Spirit and Lady H

Saturday (10 pm-5 am!)
DJ's: Ricky 'Magic' Martin, Neil T, Lady Spirit, Paul Di Libero and guests pumping the cream of R&B with a little UKG thrown in to taste

Sunday (10 pm-2 am)
London's best Sunday party night, with all the music you want to hear right know - right here - played by DJ Andy Rogers


Låter rätt nice va? Speciellt att det är öppet 3 timmar längre än vad det är i Norrköping på fredagar och lördagar. Dessutom kan man gå dit vilken dag i veckan man vill, och vi tjejer går in gratis varje kväll mellan 22-23! Killarna får stå ut med att betala en liten summa - £7.. Åldersgränsen ligger på 18+.

Find out more? -> http://www.stormlondon.co.uk/
Ivana

Café Oscar'sAt Oscars, we serve good, simple food in a relaxed friendly environment.
We offer a selection of croissants, pastries and bread delivered fresh
every morning. A choice of freshly made sandwiches, quiches, and salads.
There are some great French cheeses and pates for lunch, and there's always a home-made soup when the weather gets colder.

We pride ourselves on providing some of the best coffees in south east
London, all made with 100 per cent Arabica freshly ground beans. You can
also enjoy a wide range of teas, juices, and smoothies.

Each day there's a selection of home-made cakes and muffins, and some great
ice creams and milkshakes blended to order the old fashioned way.

Don't take our word for it-come and try some!address:
Cafe Oscars
Ladywell Road 48
Ladywell
London SE13 7UX
Tel 07590690825/Ivana

47 dagar kvar!!

Hej alla GIL läsare!

Vill bara påminna er om att det är 47 dagar kvar tills vi åker! Jag längtar väldigt mycket och jag är säker på att de andra tjejerna också gör det! Vi är väldigt förväntansfulla på vad London har att erbjuda, och ska försöka få ut så mycket som möjligt av vår resa. Polkagris-pengarna har varit till stor hjälp vid köp av flygbiljetter och boende, men även Haga gymnasiets summa pengar har hjälpt oss. Ännu en gång, stort tack till alla som hjälpt oss att förverkliga vårt projekt arbete.

Inatt drömde jag om att jag var på "absolute ice bar", som Tanya skrev om i det här inlägget (klicka här!). Jag längtar verkligen! Kommer bli så himla roligt :)

När vi är i London så kommer vi att göra videobloggar
som vi sedan publicerar här i bloggen.
Vad säger ni om det? Roligt va? :D

 

/Nathalie

RSS 2.0