Polkagrisförsäljningen

SNABBA PÅ, snart är polkagrisarna slut!
Ett riktigt bra tips för de som vill tjäna enkla pengar men ändå inte jobba ihjäl sig är att sälja polkagrisar. Bara man har kontakter inom familjen o.s.v så säljer man jätte bra! Ni får gärna fråga oss om det är något ni vill veta om vår resa eller så. Ha det bra så länge! /Nathalie

Läget är under kontroll!

Hej på er!
Vad roligt att vi har fått lite läsare trottsallt. Det är Nathalie som skriver just nu, och jag ville bara säga att det känns jätte bra att vi bokat både resa och boende nu. Jag ska vara ärlig, från första början tänkte jag "vi kommer säkert inte ens komma iväg till utlandet", men jag försökte ändå att vara positiv. Och se var vår positiva inställning förde oss! London 23/1 - 27/1 2010, helt otroligt. Är jätte glad över att vår grupp fungerar så bra och att alla är engagerade i detta projekt. Vi säljer fortfarande polkagrisar för de som vill köpa något gott att äta, eller kanske ge bort den till någon man tycker om. Säg till nån av oss tjejer så får ni köpa en polkagris för bara 15 kronor :)

KRAM PÅ ER!


Boendet - bokat och klart!

Vi har bestämt oss för att bo billigt, enkelt och nära centrum eftersom det ingår i vår projektplan att vara  ekonomiska! Dessutom är det skönt att inte behöva lägga ut så jätte mycket pengar på boendet, vi kommer ju trots allt inte spendera mycket tid på rummet. Så därför har vi bokat ett stort rum med 6 bäddar för oss 6 tjejer där endast vi kommer sova vilket känns väldigt skönt..

Royalbayswaters homepage: http://www.royalbayswater.com/
                                                   

A short description of the hostel -
If you are looking to have lots of fun in London and want to stay somewhere with other backpackers and international tourists then stay at Royal Bayswater Hostel. This cheap London hostel is packed with amenities for you to enjoy and as it’s situated in Bayswater, overlooking Hyde Park and a minute’s walk to the tube, you will be able to experience everything that London has to offer easily and cheaply. There’s so much to do in and around this hostel that you’ll find it incredibly hard to leave!

/ Ivana

Hagagymnasiet!

Vi får inte glömma att nämna vår häftiga skola, som kommer sponsra oss med lite pengar!http://www.hagagymnasiet.norrkoping.se/
Tack för ert stöd, det uppskattas och underlättar vår situation.

:) / GIL

En butik man bara måste besöka om man är i London.

Om ni någon gång har tänkt att resa till London bör ni absolut besöka detta ställe. Kanske har ni som redan varit i London besökt denna populära butikskedja. Jag snackar förstås om Primark. Det Primark har att erbjuda är cirka fem våningar med allt från modekläder till heminredning, för otroligt billiga priser! Jag har hört att utbudet är enormt! Så att besöka Primark, är något vi verkligen ser fram emot.


/Jessica

HÄRMISAR

Tja tja bloggen.

Minns ni när man var liten och blev arg när någon köpte likadana jeans som en själv, eller den där snygga lila tröjan man älskade.. Man blev sur för att man inte längre var ensam om att ha just det plagget, eller just den där mobilen.

När man växte upp började man tänka annorlunda: De människor som härmar mig, antigen genom klädstil eller sätt att vara på ser helt enkelt upp till en - är avundsjuka helt enkelt. Man började alltså känna sig som jaa - en förebild helt enkelt och brydde sig inte längre.

Som ni vet så ska vi - 6 grymma tjejer dra iväg till London snart.

Gossip girl har tagit reda på att några andra tjejer - som skulle cykla runt på Öland.. ("Guuu va kul!") Blir nästan avis.. NOT!! Tyckte att det verkade roligare att flyga till London och se något nytt istället för att vara kvar i Sverige. Problemet är att de bytte projekt, vilket inte är tillåtet men det påverkar inte oss så mycket. GIL är stolta över att ni har inspirerats av våra tankar och idéer vilket har resulterat till att ni vill göra ungefär samma sak i som oss i London.
OCH inte nog med det - ni ska åka ungefär samma tidpunkt som oss.
OCH det är inte slut än - Det stället vi skulle övernatta på JUST det stället ringde ni och boka upp, lite snällt så där just den tidpunkten då vi ska till London, då är vårt boende uppbokat av härmisgruppen!

hehe.. Aeee, känner att det inte hade varit några problem om ni endast hade gjort ett kopiaprojekt utan att sno vårat boende.. Men nej, icke icke av alla ställen ska ni ta det ni hörde att vi skulle bo på.

Tycker att det är kul och okej att göra saker som andra - för vi alla vet att folk tycker om att göra det, speciellt dem som inte får igång fantasin på egen hand. Dock är det mindre ok att förstöra för andra, ställa till med hinder i onödan för oss!

Vi får väl se om rektorn accepterar er projektändring, blir kul för er om han gör det.
Dock tänker GIL inte fälla några tårar utan vi känner oss som er stora inspirationskälla och med tanke på att vi är så insatta i vårt projekt och arbetar så bra tillsammans så har vi massvis med olika boenden som vi väljer bland.
INGEN SKA FÅ FÖRSTÖRA FÖR OSS INTE! ;)


nu är dags och fixa med andra läxor.
fast denna gång tänker vi inte säga vad vi skriver om, ni kanske gör ett likadant arbete annars.. ;)


xoxo // GIL

Ombyggnad.

Hej Bruttor, som ni ser är bloggen under ombyggnad.. Måste rusa till hockey match nu. men fortsätter ikväll..
Hoppas ni tycker den nya Designen är bättre än den förra, men håll i er... än är jag inte klar ;P


// Lians Storasyster.


VAD VILL VI GÖRA I LONDON?

Har precis käkat lite fisk och potatis (hemlagat) så det var gott!
Ätit lite mörk choklad också, lite gott måste man få unna sig =)

haha men det är inte det denna blogg är till för, utan till att informera er om vårt Londonprojekt!

Idag i skolan så gick vi igenom vår ekonomiplan, det kommer bli rätt så dyrt med tanke på att vi vill göra rätt mycket. Så vi behöver lite bidrag från skolan! Våra flygbiljetter är redan bokade så vi är redan på god väg. Nu behöver vi boka boende och köpa resekort som vi ska använda i London, men det kommer nog lösa sig snart!
Vi säljer polkagrisar så att vi dfår in lite extra pengar.. Alltid bra så att man slipper lägga ut allt själv.

Ajuuuste, vad vill/ska vi göra i London?
Vi vi göra lite allt möjligt, besöka caféer, platser, kolla shoppingen osv..
Så vi ska kolla lite sånt och informera er om intressanta grejer man kan göra som ungdom i London. OCH inte bara vilka byggnader man kan titta på (dock är det också intressant) så det är klart att vi kommer ta bilder på fina byggnader!

Det ska bli kul att prata engelska och komma iväg från Sverige, och det som gör det lite extra kul och spännande är att vi är ett så härligt gäng! Vi jobbar väldigt bra tillsammans, ingen blir utanför och ingen gör för mycket av något så det ska bli kul och spendera 4 dygn tillsammans och se vad det blir för slutresultat av det hela..


Som sagt vi kommer uppdatera här så ofta vi kan och så fort vi bokar boende eller köper resekort så ska ni få veta det ;) don't worry!


Så länge kan ni väl bara föreställa er hur gött vi kommer ha det, och jag som redan har varit i London tidigare när jag var yngre med min familj, kan slänga upp några härliga bilder från när jag var där.
(Det var tråkigt väder då tyvärr) Men det kommer det nog vara när vi med åker, snö förmodar jag eftersom vi åker 23 januari.
BUT WHO CARES????? :)


LONDON 2005Hörs snart igen! /Ivana

RESE KOSTNADEN (FLYGET)

Hej allihopa!

Nu kommer bloggen äntligen igång! Det är jag, Nathalie (Lian) som skriver just nu, och jag tänkte berätta om priset på flyg biljetterna för oss sex tjejer som ska åka. Först så skulle vi boka v. 40 men vi fick förhinder. Vecka 40 så låg priset på 0:- plus 720 i skatt tur&retur. När vi skulle boka vecka 41, en vecka senare, så ringde Ivana mig och var upprörd över att priset hade höjts från 0:- plus skatt till 218:-. Hon sa: "LIAN DET HAR GÅTT UPP TILL 218 KRONOR NU, PLUS SKATT!" Men det visade sig att det inte var någon skatt överhuvudtaget :) Så vår tur&retur resa till London kostar bara 218:-. Ivana hade tittat fel, och vi alla jublade.

Så vi tjänade väldigt många hundralappar på att boka en vecka senare.
Det var bara ren tur, och vi är jätte lyckliga!

RSS 2.0