5 coola klubbar i London

Hittade även detta på aftonbladet.se

5 coola klubbar i London

Pop

Adress: 14 Soho Street.
T-bana: Tottenham Court Road.

Ett av de hippaste ställena här just nu, vilket märks på kön. Unga, glammiga människor utan pengaproblem har sina rendezvous här. Inredningen är pop-inspirerad och det sticker i ögonen från det gröna och rosa neonljuset som dominerar inredningen.
Värt att kolla in: Englands första urinoar för kvinnor - med en bruksanvisning på väggen.

 

Bar Rumba
Adress: 36 Shaftesbury Avenue.
T-bana: Piccadilly Circus.

Stor, populär bar/klubb som har olika teman olika kvällar. På tisdagar är det salsa, jamaicansk öl och Gypsy Kings för hela slanten. Kan du inte redan dansa så kom på lektionen mellan 19 och 21. Annars är det bara att sätta sig på läktarplats och njuta av att titta på de som vet hur man svänger rumpan på rätt sätt. Inträde kostar runt 60 kr.

 

Tiger Tiger
Adress: 29 The Haymarket.
T-bana: Piccadilly Circus.

Mycket kostymer och lite äldre, modemedvetna människor. Här kan man först äta god mat i restaurangen, sen ta en drink i baren där popmusiken håller en pratvänlig ljudnivå, och till sist gå upp en våning och skaka loss på dansgolvet där det är klubb varje kväll.

 

Fabric
Adress: 77A Charterhouse Street.
T-bana: Farringdon.

Om du älskar att dansa till techno, funk, hiphop eller house-musik så är detta stället för dig. En stor källarlokal med plats för 2 500 personer och en enorm musikanläggning som pumpar fram till småtimmarna. Här spelar många av Londons absolut bästa dj:s.

 

606 Club
Adress: Lots Road 90.
T-bana: Fulham Broadway.

Låt dig inte skrämmas av att stället ligger långt inne i en mörk gränd, att du inte hör nån musik utifrån och att entrén består av en stor stålgrind. När du väl kommer in - boka bord ärett måste - finner du en härlig jazzklubb. Klubben har kört i 30 år och här spelar tio olika band varje vecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0